День учнівського самоврядування

Роль учнівського самоврядування набуває неабиякого значення в сучасному суспільстві, яке досить стрімко розвивається. Навчитися жити і працювати в умовах демократії - вимога часу. Безперечно, навички управління суспільством стануть надбанням людини. Вміння управляти - талант, який треба розвивати. Можливості зробити це в нас є.


19 листопада 2013 року в школі відбувся День учнівського самоврядування. Захід проводився з метою пропагування серед учнівської молоді основних засад місцевого самоврядування, формування активної життєвої позиції старшокласників та реалізації їх лідерського потенціалу, виховання інтелектуально і духовно розвиненого підростаючого покоління - майбутнього нації.

У Дні учнівського самоврядування взяли участь 9-11-х класів та лідери учнівського колективу. Старшокласники мали можливість спробувати себе в ролі педагога, зрозуміти і відчути, як це – бути вчителем.

Робочий день розпочався з наради. Директор школи Чернець Андрій Ігорович привітав старшокласників із Днем місцевого самоврядування та побажав лідерам успіхів.

/Files/photogallery/658/PB180187.JPGВесь навчальний процес школи в цей день проходив під чітким контролем дублерів адміністрації школи. І для того, щоб уроки проходили у нормальному режимі, потрібна була ретельна підготовка. Заздалегідь «майбутні вчителі» ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні дати учням. Самостійно складали конспекти уроків, підбирали цікавий матеріал. Отже, «майбутні вчителі» проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватися до уроків./Files/photogallery/658/PB180226.JPG

Завершився День самоврядування в школі підсумковою нарадою керівників та лідерів учнівського самоврядування, під час якої старшокласники поділилися враженнями про захід, обговорили результати своєї діяльності.

Досягнення цього дня стали безцінним досвідом, залишивши в нашій пам'яті незабутні враження і спогади на все життя.

Кiлькiсть переглядiв: 555

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.